Banner Overveen

Informatieavond hybride warmtepomp huiseigenaren Overveen

Speciaal voor woningeigenaren in een deel van Overveen organiseren we op dinsdag 6 juni van 19.30 tot ca. 21.30 uur (inloop vanaf 19.00) een informatiebijeenkomst in het gemeentehuis van Bloemendaal, Bloemendaalseweg 158, 2051 GJ Overveen.

Experts leggen uit wat een hybride warmtepomp is, wat de kosten zijn, welke subsidies er beschikbaar zijn en waar uw woning aan moet voldoen. Uiteraard is er ook alle ruimte om uw vragen te stellen.

Let op: Let op: deze avond is alleen voor woningeigenaren binnen het gebied dat globaal wordt begrensd door de Tetterodeweg, Spoorlaan, Militairenweg, Lonbar Petrilaan, Ter Hoffsteedeweg, Dompvloedslaan en Willem de Zwijgerlaan die een persoonlijke uitnodiging per brief hebben ontvangen. Woningeigenaren in andere straten / buurten ontvangen op een later tijdstip een uitnodiging voor een nieuwe bijeenkomst.

Programma

19.00 - 19.30 Inloop
19.30 - 19.40 Inleiding vanuit de gemeente Bloemendaal
19.40 - 20.20 Guido Janssen: de (hybride) warmtepomp; kosten, opbrengsten, subsidies
20:20 - 20:30 Tonny Klink: hoe de Energieke Burger u kan helpen
20.30 - 20.35 Koffie/theepauze
20.35 - 21.15 Raymond Nijenhuis: de (hybride) warmtepomp; installatie en gebruik

 

Er is tussentijds alle ruimte voor vragen die zo mogelijk direct worden beantwoord.

Ja, ik kom naar de informatieavond op dinsdag 6 juni van 19.30-21.30 uur

Vanaf 2026 is de hybride warmtepomp de nieuwe norm

De Rijksoverheid geeft aan dat bij vervanging van de cv-ketel moet worden overgestapt op een duurzamer alternatief. In veel gevallen is dit een hybride warmtepomp. Een hybride warmtepomp is een combinatie van een elektrische warmtepomp en een cv-ketel. Als woningeigenaar is het belangrijk om nu al te onderzoeken of uw woning klaar is voor de (hybride) warmtepomp. Of dat u eerst de isolatie van uw woning moet verbeteren.

Is een (hybride) warmtepomp een goede oplossing voor uw woning? Bloemendaal biedt woningeigenaren de online Warmtepompverkenner aan.

Bloemendaalzetstappen-warmtepomp