Agenda

Aan de slag in en rondom uw woning? Een apparaat dat stuk is en gerepareerd moet worden? Hieronder een overzicht van bijeenkomsten en data die misschien voor u interessant zijn.

Oktober 2019

Dinsdag 1 oktober: start serie Klimaatgesprekken

Stichting Klimaatgesprekken organiseert een serie van zes huiskamergesprekken in Haarlem en omstreken. Maakt u zich zorgen over klimaatverandering en vraagt u zich af wat u zou kunnen doen of laten?  Eens per twee weken bespreekt u met buurtgenoten een ander thema, zoals wonen, reizen of eten. Voor meer informatie en aanmelden klikt u hier.

Zondag 6 oktober: Duurzaamheidsfestival Mugfest Haarlem

Het jaarlijkse Mugfest staat in het teken van duurzaam doen. Op de Grote Markt  vindt u tussen 12.00 en 17.00 uur marktkramen met duurzame producten en informatie over duurzame initiatieven.  Er is theater, film en muziek en –uiteraard -  duurzame catering. Hier vindt u (binnenkort) het programma.

Zaterdag 12 oktober : Repair Café Overveen

Vrijwilligers met twee rechterhanden zitten tussen 13:00 en 16:00 uur voor u klaar om uw horloge weer aan de praat te krijgen, uw koffieapparaat te repareren of dat gaatje in uw favoriete trui te stoppen.
Locatie: gebouw Tinholt van de Buurtvereniging Overveen, Vrijburglaan 17

Woensdag 17 oktober : Startbijeenkomst De Energieke Burger - Vogelenzang

‘Met Energie aan de slag’ is de titel van de startbijeenkomst die door De Energieke Burger op 17 oktober om 20:00 in Vogelenzang (Dorpshuis) wordt georganiseerd.

Dinsdag 24 oktober : Startbijeenkomst De Energieke Burger - Bennebroek

‘Met Energie aan de slag’ is de titel van de startbijeenkomst die door De Energieke Burger op 24 oktober om 20:00 in Bennebroek (Trefpunt) wordt georganiseerd.

November 2019

Zaterdag 2 en 9 november: Duurzame Huizenroutes

Op de eerste twee zaterdagen van november doet de gemeente Bloemendaal mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route. Verschillende duurzame woningen en andere duurzame gebouwen in uw buurt openen die dag hun deur om u te inspireren om zelf aan de slag te gaan om uw woning energiezuinig te maken. Hier vindt u een overzicht van de deelnemers.

Zaterdag 16 november: Energiecafé

Tussen 9.30 en 12.00 opent Dorpshuis Vogelenzang zijn deuren voor een inloopspreekuur over vragen rondom energiebesparing, isolatie en woningaanpassingen.

Ook stappen zetten?

Ontvang gratis de Naar Slim en Duurzaam Wonen Nieuwsbrief. Ontvang verbouwvoorbeelden, het laatste nieuws en slimme bespaartips 8 x per jaar via de mail. U kunt zich op ieder gewenst moment afmelden.

Ja, goed idee!