Agenda

Aan de slag in en rondom uw woning? Een apparaat dat stuk is en gerepareerd moet worden? Hieronder een overzicht van bijeenkomsten en data die misschien voor u interessant zijn.

Lekker luisteren

Duurzame festivals en andere evenementen zitten er door corona voorlopig nog niet in. Maar voor nieuwe inspiratie hoeft u de deur niet uit! In deze podcasts bespreken bekende en vooral minder bekende Nederlanders vele facetten van duurzaamheid.
De Energie Gasten

Peter vertelt over de bouw van zijn eigen tiny house en de keuzes die hij moet maken over materialen, de indeling, de inrichting, maar vooral over energie. Want hoeveel warmte heeft hij nodig? Is een thermische accu een optie? Of een PVT-paneel? En wat hebben IKEA en Peter’s tiny house met elkaar te maken?

Top 7 ASN Bank

Een lange luisterlijst met podcasts van onder meer Harm Edens, Jelle Derckx en Duurzaam Bedrijfsleven. Voor dicht-bij-huis inspiratie en visionaire vergezichten.

Het Groene Hart

Growthinkers interviewt Gwen Jansen, maker van Nederlands eerste duurzame woon- en lifestyleprogramma Green Make Over en zelfbenoemd klimaatprutser. Simpele tips van een nuchtere vergroener.

Ook stappen zetten?

Ontvang gratis de Naar Slim en Duurzaam Wonen Nieuwsbrief. Ontvang verbouwvoorbeelden, het laatste nieuws en slimme bespaartips 8 x per jaar via de mail. U kunt zich op ieder gewenst moment afmelden.

Ja, goed idee!