Agenda

We wennen er al aan: de meeste duurzame inspiratie is online te vinden. Maar soms ook op de hoek van de straat, of in ons eigen huis.

Ter inspiratie

Landelijke Opschoondag

Nu we toch allemaal een ommetje moeten maken om aan onze lichaamsbeweging te komen, kunnen we er net zo goed een opschoonommetje van maken. En trouwens niet alleen tijdens de Landelijke Opschoondag 20 maart. Waarom niet structureel?

Earth Hour

Miljoenen mensen over de hele wereld doen tijdens Earth Hour op 27 maart van 20:30-21:30 het licht uit om aandacht te vragen voor de kwetsbare natuur op aarde.

Challenge: 52 weken duurzaam

Een jaar lang iedere week een kleine verrassende en duurzame stap. Past het en werkt het voor u, dan heeft u er een groene gewoonte bij. Zo niet, dan slaat u een weekje over. Uitdagend, leuk, leerzaam en gratis. 52wekenduurzaam

7 april: informatiebijeenkomst over de Transitievisie Warmte

Gemeente Bloemendaal werkt op dit moment aan de Transitievisie Warmte (TVW). Daarin staat wat de alternatieven voor aardgas zijn en hoe en wanneer buurten aardgasvrij(er) gemaakt kunnen worden. Op 7 april is er een online informatiebijeenkomst over de TVW. We bespreken de uitgangspunten en er is uiteraard ruimte voor al uw vragen. Aanmelden kan hier.