Agenda

Aan de slag in en rondom uw woning? Een apparaat dat stuk is en gerepareerd moet worden? Hieronder een overzicht van bijeenkomsten en data die misschien voor u interessant zijn.

Februari 2020

Vrijdag 7 februari: Warmetruiendag

Verwarm jezelf, niet de wereld; met dit motto melden elk jaar weer honderdduizenden Nederlanders zich actief aan voor Warmetruiendag. Want wist je dat we met éen graad lager maar liefst 6% CO2 en 6% energie besparen?

Zaterdag 16 februari: Repair Café Vogelenzang

Tussen 10.00 en 13.00 kun tu in het Dorpshuis (Henk Lensenlaan 2a, Vogelenzang) terecht voor reparaties aan defecte apparaten, lampen, fietsen, speelgoed en kleding.

Zaterdag 29 februari: Repair Café Overveen

Vrijwilligers met twee rechterhanden zitten tussen 13:00 en 16:00 uur voor u klaar om uw horloge weer aan de praat te krijgen, uw koffieapparaat te repareren of dat gaatje in uw favoriete trui te stoppen.
Locatie: gebouw Tinholt van de Buurtvereniging Overveen, Vrijburglaan 17

Maart 2020

Zaterdag 7 maart: Energie Café

Tussen 10:00 en 13.00 opent Dorpshuis Vogelenzang zijn deuren voor een inloopspreekuur over vragen rondom energiebesparing, isolatie en woningaanpassingen. Energiecoaches van de Energieke Burger staan klaar om uw vragen te beantwoorden en tips te geven.

Woensdag 18 maart: Film: Normal is Over  van Renée Scheltema

Dorpshuis Vogelenzang, Henk Lensenlaan 1, Vogelenzang. Inloop vanaf 19.00, einde omstreeks 22.00 uur

Normal is Over is niet direct een vrolijke film, maar wel een belangrijke film. Na het zien van deze film kijkt u misschien met andere ogen naar de wereld om u heen.

Renée Scheltema is van origine een Nederlandse vrouw, die op vrij jonge leeftijd is geëmigreerd naar Zuid-Afrika en daar is uitgegroeid tot een internationaal bekende documentairemaakster. Haar zeer persoonlijke film vertelt dat we ons gedrag ingrijpend moeten veranderen, en ook dat het heel snel moet gebeuren. Meer info

Gevraagd wordt een symbolische bijdrage van 2 euro per persoon die we overmaken aan de filmmaakster met als doel: het promoten van de film zodat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om deze te zien.

Ook stappen zetten?

Ontvang gratis de Naar Slim en Duurzaam Wonen Nieuwsbrief. Ontvang verbouwvoorbeelden, het laatste nieuws en slimme bespaartips 8 x per jaar via de mail. U kunt zich op ieder gewenst moment afmelden.

Ja, goed idee!