Aerdenhout

Informatieavond hybride warmtepomp huiseigenaren in Aerdenhout

Speciaal voor huiseigenaren in Aerdenhout organiseren we op donderdag 2 februari van 19.30 tot ca. 21.30 uur (inloop vanaf 19.00) een informatiebijeenkomst in verenigingsgebouw De Nieuwe Kring aan de Oscar Mendliklaan 3. Experts leggen uit wat een hybride warmtepomp is, wat de kosten zijn, welke subsidies er beschikbaar zijn en waar uw woning aan moet voldoen. Uiteraard is er ook alle ruimte om vragen te stellen.

Let op: Let op: deze avond is alleen voor woningeigenaren binnen het gebied van de Juliana van Stolberglaan, Meester H. Enschedeweg, Zwarteweg, Marius Bauerlaan, Bilderdijklaan en Burgemeester Den Texlaan die een persoonlijke uitnodiging per brief hebben ontvangen. Woningeigenaren in andere straten / buurten ontvangen op een later tijdstip een uitnodiging voor een nieuwe bijeenkomst.

Programma

19.00 - 19.30 Inloop
19.30 - 19.35 Inleiding vanuit de gemeente Bloemendaal
19.35 - 20.20 Peter Wagener: de (hybride) warmtepomp; kosten, opbrengsten, subsidies
20.30 - 20.25 Koffie/theepauze
20.35 - 21.10 Rick Bruins: de (hybride) warmtepomp; installatie en gebruik
21.10 - 21.15 Tonny Klink: hoe de Energieke Burger u kan helpen

 

Er is tussentijds alle ruimte voor vragen die zo mogelijk direct worden beantwoord.

Ja, ik kom naar de informatieavond op donderdag 2 februari van 19.30-21.30 uur

Vanaf 2026 is de hybride warmtepomp de nieuwe norm

De Rijksoverheid geeft aan dat bij vervanging van de cv-ketel moet worden overgestapt op een duurzamer alternatief. In veel gevallen is dit een hybride warmtepomp. Een hybride warmtepomp is een combinatie van een elektrische warmtepomp en een cv-ketel. Als woningeigenaar is het belangrijk om nu al te onderzoeken of uw woning klaar is voor de (hybride) warmtepomp. Of dat u eerst de isolatie van uw woning moet verbeteren.

Is een (hybride) warmtepomp een goede oplossing voor uw woning? Bloemendaal biedt woningeigenaren de online Warmtepompverkenner aan.

Bloemendaalzetstappen-warmtepomp