Stuk? Repareer het!

Kapotte meubels, koffiezetters, laptops, kleding en andere zaken kunnen met een reparatie vaak gewoon een tweede leven krijgen. Met de hulp van een handige buurvrouw/buurman of een vakman of het Repair Café.

Hebt u een apparaat, fiets, computer of iets anders dat stuk is? Onderzoek of het te repareren is, want weggooien kan altijd nog. Dat repareren wordt gedaan door vrijwilligers van het Repair Café. In zo’n 60 procent van de gevallen is de reparatie succesvol.

  • In Overveen kunt u naar het Repair Café op zaterdag 1 april, 6 mei (samen met Kledingruil Café), 24 juni, 9 september, 21 oktober en 16 december tussen 13.00-16.00 uur in gebouw Tinholt van de Buurtvereniging Overveen, Vrijburglaan 17.
  • Repair Café Haarlem-West in het Badhuis aan het Leidseplein 49 in Haarlem is geopend op elke laatste woensdagavond van de maand tussen 20.00 en 22.00.
  • Bij Repair Café Vogelenzang (Henk Iensenlaan 2a, Vogelenzang) kunt u tussen 10.00 en 12.30 binnenlopen op 29 april, 3 juni, 16 september, 28 oktober en 9 december.
  • Repair Café Santpoort-Zuid aan de Blekersveld 50 in Santpoort-Zuid is elke tweede zaterdag van de maand geopend van 13.30 tot 16.00 uur. In de maanden juni, juli en augustus is het Repair Café gesloten.

Lees ook:

De 5 meest gestelde vragen over hybride warmtepompen

Nu de gasprijzen schrikbarend stijgen, loopt ook de belangstelling voor warmtepompen en andere vormen van…

Tweedehands elektrische auto steeds interessanter

De tijd dat elektrische auto’s vooral interessant waren voor zakelijke leaserijders, loopt ten einde. Niet…

Eerste bijeenkomst Koplopers druk bezocht

Dinsdag 28 mei werd de eerste Koplopersbijeenkomst in Bennebroek georganiseerd. Meer dan 20 inwoners van…