Start regionale isolatieactie: doe ook mee

Begin het nieuwe jaar meteen goed en doe mee met de regionale isolatieactie in Zuid-Kennemerland, die 1 januari 2022 van start gaat. Zonder gedoe en met gebruik van per 1 januari 2022 verhoogde rijkssubsidies (van 20% subsidie naar 30% subsidie) verlaagt u zo uw energierekening en verhoogt u het comfort. Denk in dit verband ook aan de recent gestegen gasprijzen.

Hebt u wel oren naar een betere woning, maar ziet u misschien op tegen al het uitzoekwerk en georganiseer? Doe dan mee aan de inkoopactie woningisolatie. Deze regionale isolatieactie heeft Bloemendaal samen met Haarlem, Heemstede en Zandvoort, in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket, georganiseerd. Vóór aanvang komt er altijd eerst een adviseur bij u thuis langs om de situatie te bekijken. Vervolgens krijgt u een vrijblijvende offerte. De actie behelst een aanbod voor dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en het vervangen van glas voor HR++ glas.

Isoleren met (verhoogde) subsidie

De regionale isolatieactie is een vervolg op de succesvolle actie die begin 2021 liep. Dit keer is dakisolatie en beglazing ook onderdeel van het aanbod. Deze actie loopt tot en met 31 mei 2022.

Naast de inkoopactie zijn er subsidieregelingen beschikbaar die het financieel nog interessanter maken om uw woning te isoleren. Informatie over de verhoogde subsidiebedragen voor 2022 kunt u hier vinden.

Op 18, 20 en 24 februari werd een webinar georganiseerd over deze isolatieactie. U kunt deze hier terugkijken.

Wie organiseert de actie?

Het Duurzaam Bouwloket organiseert deze inkoopactie woningisolatie. Zij hebben in samenwerking met regionale bedrijven een aanbod opgezet speciaal voor bewoners uit Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort. De deelnemende bedrijven voldoen aan de kwaliteitscriteria van het  Duurzaam Bouwloket, werken volgens vaste richtlijnen en geven garantie op het uitgevoerde werk.

Lees ook:

Zin in andere en duurzame wanden?

Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt wanneer u overweegt uw muren…

Zuinig rijden met verbrandingsmotor

Nog geen elektrische auto voor de deur? Jammer, maar ook met een ‘ouderwetse’ verbrandingsmotor kunt…

Subsidieregeling eigen zonnepanelen met drie jaar verlengd

Goed nieuws voor wie eigen zonnepanelen wil aanschaffen of deze al heeft: de interessante salderingsregeling…