Nooit meer laadstress tijdens vakanties

Kent u dat? Heeft u bij het boeken van uw hotel of vakantiehuisje in de boekingssite een vinkje gezet bij ‘auto opladen bij accommodatie’ en dan blijkt de beloofde laadpaal een 240v stopcontact. Of u wordt doorverwezen naar een onvindbare of defecte laadpaal. De nieuwe boekingssite SleeperCharger belooft bestuurders van elektrische auto’s een keuze uit 60.000 hotels in heel Europa met ‘gegarandeerd een laadpaal binnen 250 meter’.

Lege accu op vakantie

Voor de (toekomstige) bezitter of huurder van een elektrische auto is paniek over een lege accu vaak een van de weinige nadelen van elektrisch rijden. SleeperCharger werd opgericht door reisondernemers die zelf de nodige ervaring hadden opgedaan met ‘stekkerstress’. Volgens hen bleek zo’n 40 procent van de op boekingssites opgegeven stroompunten op locatie niet of niet voldoende te werken.

De site werkt samen met reisorganisatie Expedia Group en heeft 10.000 zakenhotels, recreatiewoningen en andere accommodaties met een eigen laadpaal op een rijtje gezet. Daarnaast heeft SleeperCharger alle openbaar toegankelijke laadpalen binnen 250 meter gekoppeld aan beschikbare hotels en accommodaties, wat nog eens 50.000 extra keuzemogelijkheden oplevert voor de elektrische rijder. Fijne vakantie!

Lees ook:

Geen vuurwerk, wel spetterend het nieuwe jaar in

Sinds 2021 mag in de gemeente Bloemendaal geen vuurwerk worden afgestoken tijdens de jaarwisseling. Lees…

Energiecoaches De Energieke Burger: Volledig energieadvies – helemaal gratis

We berichtten al eerder over Stichting De Energieke Burger en het nuttige werk dat vrijwilligers…

Goed en energiezuinig ventileren

Groot dilemma van ventileren is dat er in de zomer veel warmte de woning in…