Doe mee aan de Duurzame Huizen Route

Investeert u als woningeigenaar in de verduurzaming van uw eigen huis? Dan kunt en wilt u daar vast bevlogen over vertellen. Of bent u juist op zoek naar inspiratie om zelf aan de slag te gaan met verduurzaming? Op zaterdag 29 oktober en 5 november doen inwoners van Bloemendaal en omstreken weer mee aan de 10e editie van Duurzame Huizen Route: hét moment om anderen te inspireren of uzelf te laten inspireren.

Bent u op zoek naar inspiratie van buren?

Jaarlijks stellen huiseigenaren hun duurzame woning open voor bezoekers. Ook een aantal woningbezitters in en rondom Bloemendaal. Zij vertellen met veel enthousiasme over het energiezuinig maken van hun woning. Ze geven een rondleiding, delen ervaringen en beantwoorden uw vragen. Kijk hier welke huizen u kunt bezoeken en om zich in te schrijven voor een bezoek

Uw eigen huis aanmelden + gratis boek

Hebt u ervaringen opgedaan met het duurzamer maken van uw huis? Help een ander op weg en meld uw huis aan als voorbeeld tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route. Op het aanmeldformulier vertelt u over uw huis, welke duurzame maatregelen goed bevallen en wat u een volgende keer anders zou doen. Als u daarna even een mailtje stuurt naar info@bloemendaalzetstappen.nl, ontvangt u gratis een exemplaar van het boek Hoe gaan we dit uitleggen van Jelmer Mommers t.w.v. van 20 euro!

Terugblik Nationale Duurzame Huizen Route 2019

Lees ook:

De nadelen van een vuurtje

Gezellig natuurlijk, in de gure wintermaanden: een open haard of houtkachel. Maar jammer genoeg heeft…

Grote auto versus kleine auto

Wist u dat grotere auto’s veel meer (dure) brandstof gebruiken dan kleine auto’s? Waarschijnlijk wel.…

Terugblik online bijeenkomst Transitievisie Warmte 10 mei 2021

In 2021 moet iedere gemeente een Transitievisie Warmte (TVW) opstellen. In die visie staat wat…