BloemendaaldorpHeader

Informatieavond hybride warmtepomp huiseigenaren Bloemendaal dorp

Speciaal voor huiseigenaren in Bloemendaal organiseren we op woensdag 18 januari van 19.30 tot ca. 21.30 uur (inloop vanaf 19.00) een informatiebijeenkomst in 'Vanouds het Dorpshuys' aan de Donkerelaan 20. Experts leggen uit wat een hybride warmtepomp is, wat de kosten zijn, welke subsidies er beschikbaar zijn en waar uw woning aan moet voldoen. Uiteraard is er ook alle ruimte om vragen te stellen.

Let op: deze avond is alleen voor woningeigenaren binnen het gebied van de Zomerzorglaan, Brederodelaan, Donkerelaan en ten westen van de Hartenlustlaan die een persoonlijke uitnodiging per brief hebben ontvangen. Woningeigenaren in andere straten / buurten ontvangen op een later tijdstip een uitnodiging voor een nieuwe bijeenkomst.

Programma

19.00 - 19.30 Inloop
19.30 - 19.35 Inleiding vanuit de gemeente Bloemendaal
19.35 - 20.20 Peter Wagener: de (hybride) warmtepomp; kosten, opbrengsten, subsidies
20.30 - 20.25 Koffie/theepauze
20.35 - 21.10 Pieter Reijnders: de (hybride) warmtepomp; installatie en gebruik
21.10 - 21.15 Tonny Klink: hoe de Energieke Burger u kan helpen

 

Er is tussentijds alle ruimte voor vragen die zo mogelijk direct worden beantwoord.

Ja, ik kom naar de informatieavond op woensdag 18 januari van 19.30-21.30 uur

Vanaf 2026 is de hybride warmtepomp de nieuwe norm

De Rijksoverheid geeft aan dat bij vervanging van de cv-ketel moet worden overgestapt op een duurzamer alternatief. In veel gevallen is dit een hybride warmtepomp. Een hybride warmtepomp is een combinatie van een elektrische warmtepomp en een cv-ketel. Als woningeigenaar is het belangrijk om nu al te onderzoeken of uw woning klaar is voor de (hybride) warmtepomp. Of dat u eerst de isolatie van uw woning moet verbeteren.

Is een (hybride) warmtepomp een goede oplossing voor uw woning? Bloemendaal biedt woningeigenaren de online Warmtepompverkenner aan.

Bloemendaalzetstappen-warmtepomp