Bekijk duurzame woonoplossingen op Huis & Energie

Begin oktober is in de Expo van Vijfhuizen de beurs Huis & Energie. Wie meer wil weten over de mogelijkheden om de eigen woning te verduurzamen, kan hier vragen stellen en alle producten van dichtbij bekijken.

Wilt u weten hoe u uw woning op een duurzamere manier kunt verwarmen? Op Huis & Energie kunt u van 3 tot en met 8 oktober zelf de mogelijkheden ontdekken en informatie inwinnen. En kunt u met eigen ogen zien hoeveel ruimte een warmtepomp nu echt inneemt of ervaren of infraroodpanelen een interessant alternatief zijn voor radiatoren.

Duurzaam Droomhuis

Bijzonder is dat Milieu Centraal in het centrum van Huis & Energie aanwezig is met een Duurzaam Droomhuis. Hierin zijn allerlei producten terug te vinden om de energierekening te verlagen of zelf energie op te wekken. Denk aan isolatiematerialen, zonnepanelen, warmtepompen, vloer- en wandverwarming. Maar ook led-verlichting en elektrisch autorijden en fietsen krijgen hier een plek. Er zijn experts aanwezig om vragen te beantwoorden.

Wie via Milieu Centraal de beurs bezoekt, ontvangt tien euro korting. Lees hier hoe u tien euro korting krijgt op de toegangsprijs.

Praktisch

De beurs Huis & Energie is sinds dit jaar onderdeel van de vt wonen&design beurs. De beurs vindt plaats van dinsdag 3 tot en met zondag 8 oktober 2023 in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen en is elke dag van 10.00 tot 17.00 geopend. Op donderdag is de beurs tot 22.00 open. Meer informatie vindt u op www.huisenenergie.nl.

Lees ook:

Het ABC van de tochtstrip

Veel huizen hebben naden en kieren waardoor warme lucht naar buiten lekt en koude lucht…

Acht maatregelen waar u geen spijt van krijgt

Ze zijn bedoeld om te helpen, maar het kan ook knap verwarrend zijn, alle tips…

Water van A tot Z op het Waterloket

Sinds een paar maanden is er in Bloemendaal een online Waterloket. Hier vindt u informatie…